Velkommen til Sport og Fitness Højbjerg.

Sport og Fitness Højbjerg er dit valg, hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt en hyggelig og afslappet stemning. 

Kom godt i gang i Sport og Fitness Højbjerg

Med en opstartspakke fra Sport og Fitness Højbjerg kan du altid komme godt i gang til en super pris – uden at gå på kompromis med en tryg og sikker opstart. 


Tilbuddet gælder 30 dage fra købsdato
* Herefter normalpris
* Ved oprettelse af et løbende medlemskab
* Medlems- og træningsvilkår er gældende
* Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 mdr.

Sport og Fitness Højbjerg tilbyder:

Åbningstider i Sport og Fitness Højbjerg

Åbningstider

Bestil en gratis programlægning eller opfølgning hos vores fitnessinstruktør eller rehabiliteringsinstruktør – send en e-mail på hoejbjerg@sportogfitness.dk med henblik på en aftale.

Der vil her udover være periodisk tilsyn i centret. 

Priser

Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. 
Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem. 

Basis
Betingelser: Ingen
 • DIBS medlemsskab 275,-
 • 1 mdr. Kontant 349,-
 • 3 mdr. Kontant 899,-
Pensionister/Studerende
Betingelser: Pensionistkort/Studiekort
 • DIBS medlemsskab 239,-
 • 1 mdr. Kontant 299,-
 • 3 mdr. Kontant 799,-
Kids
Betingelser: 15 år eller der under
 • DIBS medlemsskab 235,-
 • 1 mdr. Kontant 269,-
 • 3 mdr. Kontant 695,-
Ældresagen (60+)
Betingelser: Medlemskort til ældresagen (60+)
 • DIBS medlemsskab 235,-
 • 1 mdr. Kontant 269,-
 • 3 mdr. Kontant 695,-
Tidsbegrænsede medlemskaber og Øvrige priser

I Sport og Fitness Højbjerg kan du betale med MobilePay. Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,83 kr. på alle månedlige trækninger, herunder DIBS og PBS.

Holdbeskrivelser
 1. Du skal reservere plads på de hold som du ønsker at deltage på
 2. Afreservering på hold skal ske senest 2 timer før holdstart.
 3. Undlader du at fremmøde uden først at afreservere din plads, gives der en bøde på 20 kr. 
 4. Du skal fremmøde i receptionen senest 10 minutter før holdstart. Alle ledige pladser, samt ikke fremmødte pladser på hold frigives 10 minutter før holdstart.

Holdtræning på special-designede cykler (BodyBike) hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning. 

Body toning er holdtræning af 75 min. varighed, der tager dig igennem opvarmning, træning, cool-down og udstrækning. Body toning inkorporerer elementer fra yoga, puls, core, styrketræning samt afstresnings- og balanceøvelser på sjov og hyggelig vis. Det er for dig, der ønsker at få dækket alle dele af en god træning på én gang. Holdet er egnet til alle aldersgrupper og fokuserer på at bruge hele kroppen gerne ved hjælp af vægte, step, bolde og elastikker varierende fra gang til gang alt sammen til den muntre lyd af gamle klassikere, charmerende latinske toner og nye radiohits, så man går herfra med et smil på læben. 

Træning af kroppens core som er kroppens kerne og omtales ofte som kroppens korset. Kroppens core eller muskelkorset består af de fire bugmuskler og den nedre rygmuskulatur. Træningen foregår ofte på gulv og på en corebold. Coretræningen kombineres i “Core og Puls” med pulsfremmende øvelser.

Et hold for dig som ønsker, at forbedre din muskelstyrke/udholdenhed, samt træne de store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme. Du vil få trænet de store muskelgrupper igennem en række styrkeøvelser til go’ musik, og da der er fokus på styrkeudholdenhed, vil der være mange gentagelser af samme øvelse. På holdet arbejdes der med vægtstænger med skiver og instruktøren forklarer grundigt teknikken til alle øvelserne og hjælper med at rette din teknik udervejs. Du justerer selv hvor tung din vægtstang skal være og derfor tilpasse niveauet til netop dig. Et hold hvor alle kan være med.

Som navnet fortæller, koncentreres alle anstrengelser om området mellem bryster og knæ. Dog først efter en kort opvarmning. Der bruges mange forskellige redskaber her. Det kan være elastikker, bodybarrer og tubes.

MBL, som det også kaldes, er en slags bodytoning uden træning af overkroppen, men med en meget effektiv op-stramning af de punkter, som mange kvinder er lidt ømme over for. Her kræves der ingen rutine, selv den grønneste nybegynder kan deltage.

 

Pilates er en motionsform, der går ens muskler lange og smidige, samt toner din krop. Ved træning med Pilates får du, i et yderst roligt tempo, arbejdet med de funktionelle bevægelser samt forbedret din krops holdning og balance.

Yoga er et træningssystem hvor du får trænet hele kroppen. I den statiske yogaform arbejder du i lange intervaller i samme stilling. I den mere dynamiske yogaform kædes stillingerne sammen. Der arbejdes med bevægelse, åndedræt og din egen kropsvægt.

Kontakt information

Sport og Fitness Højbjerg
Oddervej 202
8270 Højbjerg
E-mail: hoejbjerg@sportogfitness.dk
Facebook: Sport og Fitness Højbjerg

Skulle i have spørgsmål er i også velkommen til at benytte formularen her under.