Velkommen til Sport og Fitness Bjerringbro.

Hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt et hyggeligt og afslappet center, hvor der er plads til alle, så er sport og fitness i Bjerringbro dit center! Vi er et fitnesscenter der møder dig i øjenhøjde og tager udgangspunkt i den du er. Vi tilbyder gode træningsfaciliteter, og stræber efter at været et kompetent familiecenter, hvor der er plads til alle. Vores personale står altid klar med en hjælpende hånd.

Hold dig opdateret på vores Facebook og Instagram side.

Kom godt i gang i Sport og Fitness Bjerringbro

Med en opstartspakke fra Sport og Fitness Bjerringbro kan du altid komme godt i gang til en super pris – uden at gå på kompromis med en tryg og sikker opstart. 


Tilbuddet gælder 30 dage fra købsdato
* Herefter normalpris
* Ved oprettelse af et løbende medlemskab
* Medlems- og træningsvilkår er gældende
* Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 mdr.

Sport og Fitness Bjerringbro tilbyder:

Åbningstider i Sport og Fitness Bjerringbro

Åbningstider

Hvis du vil ind uden for åbningstiderne, kan du få en kode i receptionen, så du kan komme ind døgnet rundt. Der kan IKKE trænes i frivægts rummet uden for åbningstiderne.

OBS: Udenfor offentlig åbningstid må unge under 18 år ikke træne (Heller ikke ifølge med forældre eller andre over 18 år). 

Priser

Medlemskaber

Du kan melde dig ind i Sport og Fitness Bjerringbro alle hverdage i de bemandede åbningstider.
Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning og alt inkluderet i prisen.
Medbring gerne dit sygesikringsbevis og dit dankort, når du skal oprettes som nyt medlem.

Basis
Betingelser: Ingen
 • DIBS medlemsskab 289,-

  uden svømmehal

 • DIBS medlemsskab 349,-

  med svømmehal

Pensionister/Studerende
Betingelser: Pensionistkort/Studiekort
 • DIBS medlemsskab 249,-

  uden svømmehal

 • DIBS medlemsskab 289,-

  med svømmehal

Kids
Betingelser: 15 år eller der under
 • DIBS medlemsskab 175,-
Ældresagen (60+)
Betingelser: Medlemskort til ældresagen (60+)
 • DIBS medlemskab 219,-

  uden svømmehal

 • DIBS medlemskab 289,-

  med svømmehal

Tidsbegrænsede medlemskaber
 • 1 dags træning 75,-
 • 1 måneds træning 395,-
 • 3 måneds træning 900,-
 • 6 måneders træning - basis 1700,-
 • 12 måneders træning 3300,-
Klippekort
 • 10-turs klippekort 395,-

I Sport og Fitness Bjerringbro kan du betale med MobilePay. Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle månedlige trækninger, herunder DIBS og PBS.

 

Holdbeskrivelser

Mandag fra 8.30-9.15

Instruktør: Lene Røjen

En effektiv stram-op-time til dig, der gerne vil have tonet kroppen og blive stærkere.

Bodytoning giver dig træning for hele kroppen. Med egen kropsvægt eller lette redskaber som elastikker, håndvægte og træningsbolde gennemarbejder vi kroppens større og mindre muskelgrupper. Træningen foregår til musik i et passende tempo, og indeholder puls til opvarmning. Vi opstrammer alle ¨problem-stederne¨ – en time hvor alle kan være med, unge som ældre, nye som øvede!

Mandag fra 18-19

Instruktør: Anita Rosenquist

Obs: Medbring sko, der ikke har for meget greb, så du kan tviste på forfoden.

CrossDance er et nyt og simpelt træningskoncept – og det er for alle! Sveden vil dryppe samtidig med masser af smil, og du får energi og overskud direkte ind på kontoen.

CrossDance er en danse/fitnesstime med moduler på kryds og tværs, og vi kommer både omkring Dance, Bodytoning, Cardio og Balance. Det vil sige, at hele kroppen bliver trænet på de 60 min en CrossDance time varer – helt uden redskaber. Koreografierne på en CrossDance time er forholdsvis simple, så alle kan være med. Vi danser til fed musik, som du også kender.
I Dance-modulet kommer du igennem nogle korte koreograferede serier, som ligger vægt på intensitet. Bodytoning er en optimal kombination af styrke- og udholdenhedstræning samt opstrammende øvelser, der træner hele kroppen – og der er fokus på mave, baller og lår. I Cardio-modulet koncentrerer vi os om konditionstræning, som er så godt for os!

Tirsdag fra 18 – 19 og 19 – 20

Torsdag fra 8.30 – 9.30 og fra 19.30 – 20.30

Instruktør: Camilla Røjen
Regitze Christensen
Lene Røjen
Mette Lager

Obs: Medbring gerne måtte og et tæppe til afspænding

På dette yogahold arbejder vi med kroppens bevægelighed, styrke, stabilitet og smidighed. De stramme muskler styrkes, udspændes og blødgøres gennem fysiske stillinger kombineret med åndedrætsøvelser. 

Yoga stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. Vi laver øvelserne stående, liggende og siddende og afslutter med afspænding.

På dette hold får din krop og dit sind et pusterum og en mulighed for nye gode vaner. Yoga er for dig som ønsker udholdenhed, styrke og bevægelighed og samtidig ønsker at vende dit fokus indad, opnå en øget kropsbevidsthed og reducere stress.

Der vil blive arbejdet ud fra deltagernes forudsætninger, så alle kan være med.

På dette holde vil du møde flere instruktører – Regitze, Camilla, Lene og Mette underviser på skift gennem sæsonen.

Mandag fra 5.15-6

Tirsdag fra 6.15-7 og fra 18-18

Onsdag fra 5.15-6 og 9.30-10.30

Torsdag fra 6.15-7 og fra 18-19

Fredag fra 5.15-6

Instruktør: Jimmi Nielsen

Hans Ole Justesen

Jeanette Mortensen

Ole Young

En konditionskrævende time, hvor tempo og spurter på cyklen kan forekomme.

Det samme kan lange og seje stående intervaller og siddende jogge tempo, men det er effektiv fedtforbrænding, det er sjovt og der er masser af god musik og masser af energi! På formiddagsholdende tager vi det lidt mere med ro, og her er der plads til alle niveauer. Er du begynder, er det en god idé at starte her.

Tirsdag fra 8.30-9.15

Instruktør: Lene Røjen

Vi træner kroppens kerne, ryg og mave gennem en lang række statiske og dynamiske øvelser.

Øvelserne foregår både stående og liggende, og mange af dem kan inkludere den lille bold eller håndvægte. Holdet prioriterer teknik og korrekt udførelse af øvelserne frem for antallet af repetitioner, hvilket gør træningen ekstrem effektiv. Alle er velkomne, så kom og sved med os!!

Torsdag fra 17-18

Lørdag fra 8-9

Instruktør: Michael Lillelund

X-Fit er også kendt som CrossFit – forskellen er, at X-Fit ikke er konkurrencebaseret.

X-Fit er en meget effektiv træningsform, som kombinerer styrke, kondition og mobilitetstræning, og er kendt for træningens høje intensitet. Træningen er forskellig fra gang til gang, og varierer meget både i varighed, bevægelser, gentagelser og vægt. Den store variation gør, at man får trænet hele kroppen igennem. Den store variation i X-Fit er ligeledes en stor motivationsfaktor, da man altid bliver udfordret på en ny og sjov måde.
Der lægges vægt på korrekt udførelse samt kvaliteten af træningen, og øvelserne udføres med egen kropsvægt og forskellige redskaber.

Holdet er for alle, da øvelser, vægt og intensitet kan tilpasses dit niveau. Men du må forvente instruktøren presser dig til dit yderste.

medbringe selv måtte til alle hold!

Tirsdag fra 18-19

Instruktør: Carina Henriksen

En effektiv ‘allround-time’ til dig, der gerne vil have tonet kroppen og blive stærkere.

På BodyMix-holdet har vi fokus på at komme omkring alle de store muskelgrupper, som ben, baller, mave, ryg og arme. Vi træner både med egen kropsvægt eller ved brug af redskaber som elastikker, træningsbolde, håndvægte eller vægtstænger. Vi bruger også stepbænken indimellem, og træningen er varieret fra gang til gang.
Træningen foregår til musik i et passende tempo og indeholder puls i opvarmningen. Alle kan deltage – unge som ældre, nye som øvede.

Onsdag fra 18-19

Instruktør: Daivia Pedersen

Strong Zumba er HIIT eller Høj Intensitet Interval træning, som er en form for træning, der indebærer, at du giver dig 100% fra start til slut under hurtige, intense øvelser efterfulgt af korte pauser. Dybest set er det cardio, der får din puls i top. Alle øvelserne bliver lavet til musikkens rytmer og med egen kropsvægt. Tiden går lyn hurtig, når man hører god musik, og har det sjovt.

Torsdag fra 9.45-10.30

Instruktør: Daivia Pedersen

OBS: Medbring sko der ikke har for meget “grib”, så du kan twiste på forfoden.

Zumba® er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition.

Zumba er danse-fitness-, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Vi har altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære. Tempoet vil ikke være så højt som til normal Zumba, men du kan stadig være sikker på at få sved på panden smat et smil på læben.
Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker på selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i senior Zumba både mænd og kvinder og unge som gamle. Musikken vil få dig i rigtig godt humør – og du forbrænder masser af kalorier under timen.

Bodytoning er en time, hvor vi får strammet op og tonet kroppen!

Torsdag fra 17-18

Instruktør: Line Rask

Vi fokuserer både på de større og mindre muskelgrupper i kroppen og kommer godt rundt om hele kroppen her gang. Vi bruger primært egen kropsvægt, men hvis man ønsker det, kan man selv medbringe et par vandflasker, et par håndvægte eller en elastik til øvelserne.

Træningen foregår i et tempo, hvor alle kan være med, unge som ældre og nye som øvede.

Øvelserne kan varieres i sværhedsgrad, så du også selv kan være med til at styre, hvor hårdt det skal være og hvor højt pulsen skal o.

Kom og vær med til en træning, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem!

Torsdag fra 19-20

Instruktør: Daivia Pedersen
Obs: Medbring sko der ikke har for meget “grib”, så du kan twiste på forfoden.

Zumba® er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition.

Zumba er danse-fitness-, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Vi har altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære, derudover er tempoet højt, og du kan være sikker på at få sved på panden samt et smil på læben.
Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker på selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i Zumba Fitness både mænd og kvinder og unge som gamle. Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med.
Musikken vil få dig i rigtig godt humør – og du forbrænder masser af kalorier under timen.

Kontakt information

Sport og Fitness Bjerringbro
Vestre Ringvej 7
8850 Bjerringbro

Telefon: 86 68 58 98
Træffes i de bemandede åbningstider. 
Se vores åbningstider i receptionen eller her på siden.
E-mail: bjerringbro@sportogfitness.dk
Facebook: Sport og Fitness Bjerringbro

Skulle i have spørgsmål er i også velkommen til at benytte formularen her under.