Velkommen til Sport og Fitness - Medius Holsted.

Sport og Fitness – Medius Holsted vil blive dit valg, hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt et hyggeligt og afslappet center, hvor der er plads til alle. Vores instruktører kommer til at stå klar til og hjælpe dig – vi stræber efter og yde den bedste service, og rådgivning – samt en god stemning. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg os endeligt – vi vil meget gerne hjælpe dig.

Kom godt i gang i Sport og Fitness – Medius Holsted

Med en opstartspakke fra Sport og Fitness Holsted kan du altid komme godt i gang til en super pris – uden at gå på kompromis med en tryg og sikker opstart. 


Tilbuddet gælder 30 dage fra købsdato
* Herefter normalpris
* Ved oprettelse af et løbende medlemskab
* Medlems- og træningsvilkår er gældende
* Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 mdr.

Sport og Fitness Medius Holsted tilbyder:

Åbningstider i Sport og Fitness – Medius Holsted?

Åbningstider

OBS – der kan opstå huller pga. sygdom m.m.

Priser

Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne.
Du kan du melde dig ind i centeret i de bemandede åbningstider. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem. 

Basis
Betingelser: Ingen
  • DIBS medlemsskab 259,-
  • DIBS Danmarkskort 309,-
Pensionister/Studerende
Betingelser: Pensionistkort/Studiekort
  • DIBS medlemsskab 209,-
Kids
Betingelser: 15 år eller der under
  • DIBS medlemsskab 149,-
Ældresagen (60+)
Betingelser: Medlemskort til ældresagen (60+)
  • DIBS medlemsskab 189,-
Tidsbegrænsede medlemskaber
  • Træning pr. gang 50,-

I Sport og Fitness Holsted kan du betale med MobilePay. Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,83 kr. på alle månedlige trækninger, herunder DIBS og PBS.

Holdbeskrivelser

Spinning er for alle, der ønsker træning af kredsløbet. Nogle ønsker at tabe sig. Andre ønsker at holde cykelformen vedlige eller genopbygge den i vintermånederne. En del bruger spinning til at optræne styrke i benene eller få strammet ballerne.

Der er også dem som elsker at cykle, men som er træt af modvind og kulde. Endelig finder mange det bare sjovt, at trampe i pedalerne mens musikken spiller, og sveden bare hagler ned af kinderne. Sport og Fitness Holsted råder over 16 stk. spinning cykler. Vi kører med pulssystemet Activio, hvor alle logger sig sig ind med deres max puls. Pulsen vises på storskærm, som er med til at øge intensiteten af aktiviteten.Du kan læse mere om Activio pulssystem ved at klikke her. Du kan downloade en vejledning til oprettelse af en profil på MyActivio her.

For dig som gerne vil træne muskelgrupper, smidighed, kondition og balance på forskellige måder, så er Yoga lige noget for dig. Yoga fører til øget styrke, balance og fleksibilitet i kroppen og forbedret udholdenhed og kropsfornemmelse. Det giver også indre ro og kan reducere spændinger og smerte – forbedrer også koncentrationen.  

Tabata-træning giver optimal form og fedtforbrænding. Træningen er opbygget af intervaller, hvor man yder sit maksimale i et vist antal sekunder og holder 10 sekunders pause imellem hvert interval. Grundlæggeren til denne ræningsform er Dr. Izumi Tabata, som på National Institut of Fitness and Sport i Tokyo har forsket i forskellige træningsformer og er nået frem til Tabata intervallerne, er et af de mest effektive metoder til at forbedre både træningspræsentation og iltoptagelse. Tabata er hurtigt, effektivt, sveddryppende og et perfekt supplement til din øvrige træning.

X-fit er et styrke- og konditions program, der er bygget op omkring konstant varierende funktionelle øvelser, der udføres ved relativ høj intensitet. En af grundene til at X-fit er så effektivt, er den konstante variation. En af nøglerne til at skabe resultater i sin træning er at udfordre kroppen. Kroppen er indrettet således, at de hele tiden tilpasser sig de krav vi stiller til den. Efter en periode med den samme træning, vender kroppen sig til kravene og man oplever en mindsket fremgang. Ved konstant at variere træningen, holder man kroppen på dupperne og derved undgår man at kroppen når at tilpasse sig. Instruktørerne hjælper under hele timen og sikre, at du kommer godt igennem træningen.

Effekt er styrketræning med øvelser, der udføres langsomt, kontrolleret uden ydre belastning. Belastningen udgøres udelukkende af kroppens eller legemsdelenes egen vægt. Øvelserne foregår stående, siddende eller liggende. En del vælger Effekt pga. det store kosmetiske resultat. Andre vælger det som genoptræning efter skader eller en fødsel. Specielt godt til for dig der har en træt ryg. Deciderede rygskader skal diskuteres med en fysioterapeut eller instruktøren. Har du dårlig ryg eller knæ, bækkenproblemer eller muskelskader kan du bruge det som funktionel træning. Personer med koordineringsvanskeligheder eller med lille kropsbevidsthed oplever Effekt som træning, de kan følge med til og opnår dermed et godt træningsresultat. Effekt er for ALLE fra 12 år, uanset træningsform. Både mænd og kvinder er velkommen.

Kontakt information

Sport og Fitness – Medius Holsted
Medius Holsted
Højmarksvej 18
6670 Holsted

Telefon: 9123 0591
E-mail: holsted@sportogfitness.dk
Facebook: Sport og Fitness – Medius Holsted

Skulle i have spørgsmål er i også velkommen til at benytte formularen her under.