Velkommen til Sport og Fitness Kjellerup.

Sport og Fitness Kjellerup er dit valg, hvis du ønsker sundhedsfaglige kompetencer, veluddannede instruktører, personlig betjening samt et professionelt og afslappet center, hvor du kan træne 05.00-23.00 alle ugens dage. Receptionen har åbent nogle timer alle dage – se bemandingstiderne her på siden eller på vores Facebook. Vores instruktører står klar til og hjælpe dig – vi stræber efter og yde den bedste service, og rådgivning – samt en god stemning. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg os endeligt – vi vil meget gerne hjælpe dig.

Kom godt i gang i Sport og Fitness Kjellerup

Med en opstartspakke fra Sport og Fitness Kjellerup kan du altid komme godt i gang til en super pris – uden at gå på kompromis med en tryg og sikker opstart. 


Tilbuddet gælder 30 dage fra købsdato
* Herefter normalpris
* Ved oprettelse af et løbende medlemskab
* Medlems- og træningsvilkår er gældende
* Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 mdr.

Sport og Fitness Kjellerup tilbyder:

Åbningstider i Sport og Fitness Kjellerup

Åbningstider

I tilfælde af sygdom & ferie kan du opleve betjeningsfrit. Du er altid velkommen til at kontakte os på kjellerup@sportogfitness.dk

Priser

Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. 
Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem. 

Basis
Betingelser: Ingen
 • DIBS medlemsskab u. hold 220,-
 • DIBS medlemsskab m. hold 270,-
Pensionister/Studerende
Betingelser: Pensionistkort/Studiekort
 • DIBS medlemsskab 220,-
Kids
Betingelser: 15 år eller der under
 • DIBS medlemsskab 170,-
Ældresagen (60+)
Betingelser: Medlemskort til ældresagen (60+)
 • DIBS medlemsskab 220,-
Tidsbegrænsede medlemskaber
 • 1 måned u. hold 299,-
 • 1 måned m. hold 399,-
 • 12 måneder m. hold 3000,-
Mobilepay og gebyr

I Sport og Fitness Højbjerg kan du betale med MobilePay. Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,83 kr. på alle månedlige trækninger, herunder DIBS og PBS.

Holdbeskrivelser
 • Framelding skal ske senest 2 timer før holdstart – ellers tilfalder en bøde på kr. 50,- (for PBS-medlemmer) eller 5 dages træning (for kontant-medlemmer)
 • Fremmøde på medlemsskærmen skal være gennemført senest 10 min. inden holdstart.
 • Udeblivelse uden varsel medfører bøde (kr. 50,- eller 5 dage).
 • Booking kan ske helt op til holdets start.
 • Der kan bookes 1 måned frem i tiden.
 • Skiftesko er påbudt.
 • Der skal medbringes håndklæde til ALLE holdtræninger.

Vi gør opmærksom på, at man IKKE kan afmelde sig til holdtræning ved at sende os en mail eller SMS.

3-i-1 time, hvor vi kombinerer enkle dansekoregrafier, styrketræning og cardio til en effektiv og sjov træning. Vi har fokus på en god kropsholdning. Vi danser med håndvægte (eller vandflasker) på typisk 0,5-1kg. Dog er det ikke alle som danser med håndvægte. Alle kan være med – uanset om man har prøvet booster før.

Lidt det samme som yoga. Et hold for dig, der gerne vil arbejde hele kroppen igennem på en rolig måde. Vi arbejder med mindre flowserier, hvor vi kæder bevægelse og vejrtrækning sammen. Der vil være stillinger, der udfordrer smidighed, balance og styrke. Alle kan være og timens indhold og enkelte øvelser tilpasses efter deltagerne. 

Fokus på din core (mave/lænd.) Her arbejdes med smidighed og bevægelighed. Glad Krop er et supergodt supplement til din træning og kan være med til at forebygge skader.
Vi arbejder med at skabe en stærk og stabil kropsstamme, hvor øvelser for mave- og rygmuskulaturen er i højsæde. Vi kommer i løbet af timen hele kroppen igennem og styrker således også arme, baller og lår. Når bolden indgår i øvelserne, bliver muskeltræningen mere sjov og udfordrende, da balancen samtidig indgår som et element, hvilket kræver et ekstra opspænd og fokus på stabiliteten i kroppen. Som variation kan der også indgå andre rekvisitter i timen.

Lørdag kl. 8-9 er der morgenfrisk workout. Holdet vil skifte imellem tabata og cirkeltræning: Tabata træning giver optimal form og fedtforbrænding. Træningen er opbygget af intervaller, hvor man yder sit maksimale i 20 sekunder og holder 10 sekunders pause, dette gentaget 8 gange, og man skal igennem 6 øvelser i alt, hvoraf der vil være tre puls øvelser og tre styrkeøvelser. Alle øvelser vil blive gennemgået og afprøvet, så jeg er sikker på, at alle kender øvelserne. Cirkeltræning er for dig, som gerne vil træne alle kroppens store muskelgrupper og også være stillinger, der udfordrer smidighed, balance og styrke, men med god tid og ro på. Alle kan være og timens indhold og enkelte øvelser tilpasses efter deltagerne. Du træner ved hver station i 45 sekunder og så er der 15 sekunder til at skifte til næste station. Der vil være stationer, hvor du skal benytte vægte, og her er det vigtigt, at man passer på sig selv.

Indendørs træningsform, hvor der trænes på specialdesignede cykler til netop denne form for træning. Under træningen føres du gennem forskellige øvelser, hvor fokus er et boost til forbrændingen og konditionstræning i form af intervaltræning. Under hele træningen vil der være positiv opbakning fra en uddannet spinninginstruktør.

Kontakt information

Sport og Fitness Kjellerup
Hasselvej 15
8620 Kjellerup

Telefon: 2311 3764
E-mail: kjellerup@sportogfitness.dk
Facebook: Sport og Fitness Kjellerup

Vi gør opmærksom på, at der ikke besvares mail lørdag, søndag og mandag.