Velkommen til Sport og Fitness Skanderborg – vi har døgnåbent.

Sport og Fitness Skanderborg er dit valg, hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt et hyggeligt og afslappet center, hvor der er plads til alle. Vores instruktører står klar til og hjælpe dig – vi stræber efter og yde den bedste service, og rådgivning – samt en god stemning. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg os endeligt – vi vil meget gerne hjælpe dig.

Kom godt i gang i Sport og Fitness Skanderborg

Med en opstartspakke fra Sport og Fitness Skanderborg kan du altid komme godt i gang til en super pris – uden at gå på kompromis med en tryg og sikker opstart. 


Tilbuddet gælder 30 dage fra købsdato
* Herefter normalpris
* Ved oprettelse af et løbende medlemskab
* Medlems- og træningsvilkår er gældende
* Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 mdr.

Sport og Fitness Skanderborg tilbyder:

Åbningstider i Sport og Fitness Skanderborg

Åbningstider

Information

Der vil her udover være periodisk tilsyn i centret. Hold dig altid opdateret om retningslinjer og vilkår i centeret. Indgang vha. sluse – benyt blot dit kort.

Vi kan altid kontaktes på skanderborg@sportogfitness.dk. 

Priser

Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. 
Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

Basis
Betingelser: Ingen
 • DIBS medlemsskab 235,-
Pensionister/Studerende
Betingelser: Pensionistkort/Studiekort
 • DIBS medlemsskab 209,-
Danmarkskort
Betingelser: Ingen
 • DIBS medlemsskab 279,-
Ældresagen (60+)
Betingelser: Medlemskort til ældresagen (60+)
 • DIBS medlemsskab 185,-
Tidsbegrænsede medlemskaber og øvrige priser
 • Nyt kort 0,-
 • Glemt kort 0,-
 • Leje af cycling sko 10,-
 • 1 dag 50,-
 • 1 måned 300,-
 • 6 måneder 1400,-
 • 12 måneder 2700,-

I Sport og Fitness Skanderborg kan du betale med MobilePay. Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,83 kr. på alle månedlige trækninger, herunder DIBS og PBS.

Holdbeskrivelser

Er holdtræning på special-designede cykler hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning. På alle holdene vil der altid være plads til nye – som vil starte senere på sæsonen. reception.

Pump er styrketræning på hold og henvender sig til alle – kvinder og mænd i alle aldre. Ingen svær koreografi. Vi træner styrke og udholdenhed med vægtstænger med individuel vægttilpasning, så niveauet passer præcist til dig, hvad enten du er øvet eller nybegynder. Hele kroppen trænes til motiverende musik og i godt selskab.
PUMP er et 60 minutters program designet til at give din krop en all round træning med brug af vægte, vægtstang og stepbænk. Du bliver stærk, udholdende og defineret. Du bliver atletisk men ikke ”pumpet” – navnet til trods.
I en Pump kommer du hele kroppen igennem og det er derfor et effektivt alternativ til selv at arbejde med maskiner/vægte. Samtidig er Pump et fantastisk supplement til spinning, step eller andre konditionsstyrkende træningsformer.

Ben, baller, mave, ryg , triceps og konditiontræning. > Hård træning

Cirkeltræning er rigtigt godt for nye medlemmer, som ikke har trænet før og ikke har så meget tid. 15 til 30 min træning i fitnessmaskinerne en god begyndelse.

Kontakt information

Sport og Fitness Skanderborg
Møllegade 100
8660 Skanderborg

Telefon: 8651 0505
E-mail: skanderborg@sportogfitness.dk
Facebook: Sport og Fitness Skanderborg

Skulle i have spørgsmål er i også velkommen til at benytte formularen her under.