Velkommen til Sport og Fitness Vamdrup.

Vi tilbyder et bredt udvalg af træning og holdaktiviteter, i eksklusivt træningsudstyr med gode og servicemindede medarbejdere. Udstyret kan tilpasses den enkelte bruger for optimal træning og minimal skadesrisiko. Fitnesscenterets 600m2 er indrettet med god plads imellem maskinerne og højt til loft. Der er tilhørende badefaciliteter og der er café område i Arena Syd. Sport og Fitness har uddannede instruktører, der kan skræddersy individuelle løsninger til alle kundetyper. Der er mulighed for kostvejledning, og der udarbejdes individuelle træningsplaner med måling af fedt % og muskelmasse. Centret er bemandet i alle spidsbelastningsperioder og der vil løbende være events og arrangementer. Sport og Fitness er for alle der ønsker hyggelige omgivelser med god og professionel rådgivning.

Kom godt i gang i Sport og Fitness Vamdrup

Med en opstartspakke fra Sport og Fitness Vamdrup kan du altid komme godt i gang til en super pris – uden at gå på kompromis med en tryg og sikker opstart.


Tilbuddet gælder 30 dage fra købsdato
* Herefter normalpris
* Ved oprettelse af et løbende medlemskab
* Medlems- og træningsvilkår er gældende
* Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 mdr.

Sport og Fitness Vamdrup tilbyder:

Åbningstider i Sport og Fitness Vamdrup

Åbningstider

Adgang med dit medlemskort “som nøgle” via bagdøren (på p-pladsen)

Bemærk: Ved sygdom og ferie forbeholder vi os ret til, at der ikke vil være bemanding i receptionen, lige som der kan forekomme personale udenfor receptionens åbningstider. 

Priser

Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. 
DIBS-aftaler uden binding – binder dig kun indtil første DIBS-trækning fra din konto.
Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

DIBS Medlemskab
Betingelser: Ingen
Kontant
Betingelser: Pensionistkort
  • All Inclusive 2650,-
  • Fitness Family (med hold) 7300,-
  • Fitness Family (uden hold) 5988,-
  • Just Fitness 2200,-
Øvrige priser
  • Glemt kort 0,-
  • Mistet kort 50,-
  • En dags træning 50,-

I Sport og Fitness Vamdrup kan du betale med MobilePay. Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,83 kr. på alle månedlige trækninger, herunder DIBS og PBS. 

Holdbeskrivelser

X-FIT er træning til dig som ønsker en intensiv træning. Puls, styrke og udholdenhed er i fokus. Der bruges kettlebells, vægtstænger, egen kropsvægt og meget mere. Intensiteten er høj, men vi har det sjovt.

FUNKTIONEL TRÆNING byder på sjov holdtræning, hvor vi arbejder med kondition, styrke og funktionelle øvelser. Træningen foregår typisk med kropsvægt men også med dumbells, kettlebells, medicinbolde og andet udstyr, med lav vægt. Denne træningsform er for alle uanset alder og fitness niveau.

ENDURANCE byder på workouts med styrketræning, høj puls, udholdenhed. Vi træner hårdt og intensiv, mens at vi har det sjovt og får et godt fællesskab. Alle på holdet kæmper sammen, og vi hepper og hjælper hinanden igennem træningen. Der trænes med både vægtstænger, kettlebells samt kropsvægt. Alle øvelser kan skaleres, så det tilpasses den enkelt, dog vil en vis grundform være en forudsætning for at deltage.

På CardioFit vil du primært blive udsat for funktionel træning og øvelser der giver høj puls. Vi arbejder også med vægte, typisk lavere vægte og flere gentagelser – kort sagt – mindre snak, mere træning.

Kontakt information

Sport og Fitness Vamdrup
Idrætsvej 3
6580 Vamdrup

Se vores åbningstider i receptionen
E-mail: vamdrup@sportogfitness.dk
Facebook: Sport og Fitness Vamdrup